Brno se zapojuje do 1. ročníku JST - předbíhá Prahu a pořádá 1. turnaj 21.9. 2014

24.09.2014 23:46

První ročník zahájen - Brno se zapojuje do JST, pořádá 1. turnaj 21.9., v Praze se startuje v Čimicích 18.10. 2014

Znáte to?... země... město... republikové soutěže ... telemosty ... tak to je svým způsobem i JST - Junior Squash Talent.

Po začátečních porodních bolestech (nultý ročník), kdy nebyl až takový zájem se slovy ... "my si  tady ty dětský turnaje děláme sami"  (ano, víme, že při každé squashové školce, či škole si kluby pořádají svoje turnaje) ... se to začíná slibně rozjíždět.

Nadšení a výmysl (zjednodušeně) Jardy Zajpta z Squash Drive a Honzy Veselého z Pro-6 posvětil předseda asociace Pavel Sládeček se slovy: Prachy nejsou, možná na to budou, dobrý nápad... jakési neformální turnaje typu "C" ... registrovaných, ale hlavně neregistrovaných začátečníků, kterých máme ve squashových školkách ažaž. Začátek, "nultý ročník"  se odehrál v Praze na 5ti centrech: Butovice, Evropská, SquashPoint, Squash Sport Čimice a Pro-6.

A nyní se v prvním ročníku  do Junior Squash Talent 2014 / 2015  zapojilo BRNO - moravská metropole, líheň talentů juniorského squashe. Do konce roku jsou naplánovány 4 turnaje BJT resp. JST a to v centrech Viktoria ve Vodařské ulici a to 21.9. a 19.10. 2014,  dále ve Sportcentru v  Ivanovicích, Černohorská ul. v termínech 16.11. a 14.12. 2014. První turnaj v centru Viktoria již proběhl, info a foto jsou na stránkách JST: https://junior-squash-talent.webnode.cz/

V Praze se do 1. ročníku přihlásily centra: Pro-6, Hector Sport Centre, Squash Sport Čimice, SC Butovice. Na další se čeká, stejně jako na další města naší republiky. Neváhejte, zkuste to, na konci sezóny v květnu uděláme našim - vašim juniorům řádné mistrovství... a věřte, že to bude stát za to.

Informace o termínech turnajů v Praze a Brně: https://junior-squash-talent.webnode.cz/

Za tým JST Jarda Zajpt

 

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode