Vážení rodiče, trenéři, provozovatelé squashových center,

02.04.2014 13:42

někdy začátkem března jsme Vám poprvé představili celorepublikový projekt pro začínající mladé squashisty - JUNIOR SQUASH TALENT 2014.

V sobotu 22. března se konal u mého kamaráda Tomáše Urbana na SquashPointu první turnaj, který tak definitivně odstartoval projekt Junior Squash Talent. A co nám první turnaj napověděl? Je těžké usuzovat a dělat závěry z jednoho turnaje, ale vyrovnanost jednotlivých zápasů naznačila, že částečné omezení pro hráče umístěných na vyšších pozicích žebříčku ČASQ do JST byla dobrá úvaha. Samozřejmě, až další turnaje nám potvrdí či vyvrátí všechny naše premisy. Na doladění všech pravidel před ostrým startem JST máme ještě 2-3 turnaje a do začátku sezóny nás ještě čeká ve spolupráci s ČASQ dát do souladu některá pravidla STP pro snazší přechod hráčů do výkonnostního squashe.

Velikou radost nám dělají další centra, která se se hlásí do projektu. Druhý turnaj 26.4. se odehraje ve SportCentru Evropská a v květnu bude následovat turnaj na SportCentru Nové Butovice v sobotu 17.5.

Dovolte mně, abych na závěr této informace tímto ubezpečil všechny rodiče, že Junior Squash Talent není a nikdy nebude o mobilech a tabletech, ale bude o sportu, o rovných a pokud možno spravedlivých podmínkách pro všechny začínající hráče squashe. Jedině tak můžeme objevit skutečné talenty squashe.

 

Na stránkách https://junior-squash-talent.webnode.cz/ si můžete podrobně přečíst vše o záměrech tohoto projektu, najdete tam i výsledky, reportáže, fotogalerii a videa z turnajů. Budeme velice rádi za každý názor Vás rodičů a trenérů, můžete s námi korespondovat emailem nebo můžete využít návštěvní knihu. Na každý Váš podnět budeme reagovat.

tým JST, Praha a středočeský kraj

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode